Bu yıl 22.si düzenlenen ve 44 üniversiteden toplam 495 projenin katıldığı MimED2023 Mimarlık Öğrencileri Ödülleri’nde 20 ödülün 8’i İstanbul Teknik Üniversitesi’nin oldu. Öğrencilerimizi kutlarız!

Öğrencilerimizden; İkinci Yıl Kategorisi’nde Merve Dilara Ezer Teşvik Ödülü, Üçüncü Yıl Kategorisi’nde Fatma Asude Erdoğmuş Teşvik Ödülü ve Deniz İsak Jüri Özel Ödülü, Dördüncü Yıl Kategorisi’nde Fatma Müjgan Akdoğan & Şeyma Koçanalı Başarı Ödülü, Beste Bozkurt Teşvik Ödülü, Mert Kaan Alptekin Jüri Özel Ödülü, Aleyna İzmirli Jüri Özel Ödülü ve Emircan Öztürk Jüri Özel Ödülü aldılar.

Bölümümüzden 31 projenin de içinde bulunduğu final aşamasına kalan projelerin sergisi, 18 Aralık 2023 – 19 Ocak 2024 arasında İTÜ Taşkışla 203 koridorunda gezilebilir.

MimED2023