11 Mar
Pasif Etkinlik

“Brutum Heroica” & “Tender*ing Communities” Seminerleri #3-4-5: Fatma Ayçim Türer Başkaya, Hüseyin Kahvecioğlu, Ömer Selçuk Baz

2023-2024 Bahar Yarıyılı Mimarlık Bölümü, “Mimari Proje VI-VII” ve “Architectural Design V-VI” dersleri, “Brutum Heroica: Mimarinin Cesur Halleri” & “Tender*ing Communities” temalı Prof. Dr. Nurbin Paker, Doç. Dr. Funda Uz, Araş. Gör. İpek Avanoğlu, Araş. Gör. Çağdaş Kaya stüdyoları kapsamında bir seminer serisi düzenlenecektir.

11 Mar
Pasif Etkinlik

Seminer: “Sustainable Buildings: Passive House”

Etkinlik tüm İTÜ öğrencilerinin katılımına açıktır.

27 Şub

Atölye: Mekan ve Temsiller: Hristiyan İkonografisinin Bağlamı ve Anlamları

27 Şubat 2024 saat 16:30-17:30 arasında İTÜ Taşkışla 123A no’lu derslikte, MIT617E Special Topics in Architectural History dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi. Natsuko Kuwabara (Waseda Üniversitesi), Vildan Papaker, Nihan Çetinkaya katılımı ve Dr.Öğr.Üyesi Miyuki Aoki Girardelli’nin ev sahipliği ile ‘Space and Representations: Context and Meanings of Christian Iconography (Mekan ve Temsiller: Hıristiyan İkonografisinin Bağlamı ve Anlamları)’ atölyesi gerçekleştirilecektir. Konuşma dili İngilizcedir.