LC150+ Le Corbusier: An Exhibition Over Space and Time İstanbul 2023″ sergisi The GAD Foundation küratörlüğünde ve İTÜ Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde Taşkışla’da düzenleniyor. RT+Q Architects’in özel koleksiyonundan Le Corbusier’in eserlerinin 101 modelinin sunulacağı sergi 30 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında 127 holünde gerçekleştirilecek.

30 Mayıs Salı günü saat 18.00’de yapılacak açılış töreninin ardından 31 Mayıs Çarşamba günü 16.00’da yapılacak paneller ile devam edecek olan açılış etkinlikleri, Doğan Tekeli, GAD Vakfı’ndan Gökhan Avcıoğlu ve Gökhan Karakuş, Singapur merkezli RT+Q Architects’ten Rene Tan, ODTÜ’den Celal Abdi Güzer ve Bilgi Üniversitesi’ nden Deniz Çalış Kural gibi değerli konukları ağırlayacak. Ev sahipliğini bölümümüzün üstlendiği etkinlikler, Dr. Öğr. Üyesi Miyuki Aoki Girardelli’nin koordinasyonunda İTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin değerli katkılarıyla düzenleniyor.

Sergi Ekibi:

Miyuki Aoki Girardelli (Koordinatör)

Araş. Gör. Kübra Yaşar , Araş. Gör. Neş’e Nur Akkaya Çuhadar

MIM304E Architectural History III,  MIM4080E Art and Architecture in Asia,  MIT617E Special Topics on Architectural History,  MIM4010E Theories of Architectural Design  derslerinden gönüllü öğrenciler:

Mesut Uçurmak, Meltem Güney, Elif Sezgin, Duru Kibar, Nil Demiroluk, Roya Novruzova, Yağız Özel,  Emin Tahir Neftçi