Bu yıl 21.si düzenlenen ve 53 üniversiteden 433 projenin katıldığı MimED 2022 Mimarlık Öğrencileri Ödülleri’nde 20 ödülün 12’si İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oldu. Öğrencilerimizi kutlarız!

Öğrencilerimizden; Birinci Yıl Kategorisi’nde Muhammed Tarık Kurt ‘Başarı Ödülü’, Rıfat Meriç Yüksel ‘Teşvik Ödülü’; İkinci Yıl Kategorisi’nde Evren Süloğlu ‘Jüri Özel Ödülü’, Gamze Ceylan ‘Jüri Özel Ödülü’; Üçüncü Yıl Kategorisi’nde Mert Kaan Alptekin ‘Başarı Ödülü’, Yağız Ateşoğlu ‘Teşvik Ödülü’, Emircan Öztürk ‘Jüri Özel Ödülü’, Mehmet Sait Aktay ‘Jüri Özel Ödülü’; Dördüncü Yıl Kategorisi’nde Nazlı Giriftinoğlu ‘Başarı Ödülü’, Pelinsu Şahin ‘Teşvik Ödülü’, Nazgül Berfin Gölge ‘Jüri Özel Ödülü’, Nursena Çolak ‘Jüri Özel Ödülü’ aldı.

Okulumuzdan 40 projenin de içinde bulunduğu final aşamasına kalan projelerin sergisi, 12 Aralık 2022-12 Ocak 2023 arasında İTÜ Taşkışla 203 koridorunda gezilebilir.