NİMRİ KÖYÜ KAZIM HASAN BADEMLİĞİ
AÇIK|YARI AÇIK ALAN VE ATÖLYE MEKANI TASARIMI
ÖĞRENCİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI

Yarışma, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi mimarlık bölümüne kayıtlı lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olan mimari proje yarışmasıdır. Yarışma süreci; tasarım, uygulama projesi geliştirme ve yerinde uygulama aşamalarını kapsamaktadır. Jüri değerlendirmesinden sonra seçilen proje, uygulama atölyesi ile birlikte detaylandırılıp sonuçlanacaktır. Yarışmaya öncelikle mail yoluyla başvuru yapılacaktır. Seçilen öğrencilerden gruplar oluşturulacak ve atölye süreci başlayacaktır. Proje tasarımına yönelik olan 9-11 Aralık 2022 tarihli tasarım atölyesinde, gruplar proje önerilerini geliştirecek ve 11 Aralık 2022 tarihinde yarışma jürisi tarafından değerlendirilecektir. Yarışma kapsamında birinci olacak ekibe 15.000 TL ödül verilecektir. Ayrıca kazanan proje yerinde uygulanacaktır.

Yarışmanın katılım koşulları ve diğer konularla ilgili ayrıntılı bilgiye, yarışma posterinde yer alan karekod ile ulaşılabilir.