Giriş için tıklayınız.

Haberler ve Duyurular

12.10.2015
ICBEST ISTANBUL 2017
“The International Conference on Building Envelope Systems and Technologies (ICBEST)” 1518 Mayıs 2017'de İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde, Prof. Dr. Aslıhan Tavil ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik eş başkanlığında, Mimarlıkta Yapı ve Yapım Teknolojileri ve Yapı ve Deprem Mühendisliği çalışma grupları öğretim elemanlarının organizasyonuyla Taşkışla’da düzenlenecektir.

ICBEST, mimarlar, tasarımcılar, inşaat mühendisleri, yapı malzemesi üreticileri, yükleniciler, araştırmacıların ve öğrencilerin bir araya gelerek Bina Kabuğu Sistemleri ve Teknolojilerini tartıştıkları ve alanın kuramsal temelinin oluşturulduğu en önemli uluslararası konferanslardan biridir. ICBEST İstanbul’da davetli konuşmacılar, paneller, özel oturumlar, paralel oturumlar ve öğrenci çalıştayları konferansın bilimsel bölümünü oluşturacaktır.

Konferans posterine bu bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

26.07.2016
CAAD Futures 2017 Konferansı
2017’de evsahipliği yapacağımız konferansın ilk çağrısı…
Tüm bilgilere konferans websitesinden ulaşabilirsiniz.