Giriş için tıklayınız.

Haberler ve Duyurular

09.01.2018
WORKSHOP CALL FOR STUDENTS: RE-USE OF MODERNIST BUILDINGS
In April 2018, the Re-use of Modernist Buildings (RMB) project, financed by ERASMUS PLUS, is going to organize the 2nd RMB Workshop to rethink the urban areas developed according to the De Groer Urban Plan of 1940. For this workshop a total of 40 Master students will be selected, eight from each partner university, to form five different working groups of eight students each. Each group will be constituted by students from the five partner universities of RMB project and tutors that will support the team work. Each team will work on a specific architectural typology and will have a tutor from Coimbra, other from one of the five universities and one more from other discipline, as art, anthropology, sociology, engineer, and geography.
For more information you may download the poster of the workshop from here.

28.01.2018
Mimari Proje, Uygulama Projesi ve Bitirme Projesi Tanıtım Posterleri
2017-2018 Bahar döneminde açılan proje stüdyoları ve bitirme jürilerinin tanıtım posterlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
30.01.2018
MIM 162E Introduction to Building Construction dersi ile ilgili.
MIM 162 / MIM 162E Yapı Bilgisine Giriş / Yapı Bilgisine Giriş dersi Mimarlık Lisans programında kaldırılmış durumdadır. Önümüzdeki dönem, 2018-2019 güz dönemi, açılacak olan yeni ders, Mimarlıkta Yapı ve Yapım Yöntemleri dersi hem eski Yapı Bilgisine Giriş hem de eski Yapı ve Yapım Yöntemleri derslerini bir arada kapsamaktadır.
Bu dönem açılan MIM162E dersi sadece ders planında bu ders olan ve Mimarlık veya İç Mimarlık vb. bölümlerden başka bir bölüme yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için açılmıştır.
Bu durumda olmayan öğrencilerin dersi almamaları aldılarsa bırakmaları gerekmektedir.