Giriş için tıklayınız.

Haberler ve Duyurular

12.10.2015
ICBEST ISTANBUL 2017
“The International Conference on Building Envelope Systems and Technologies (ICBEST)” 1518 Mayıs 2017'de İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde, Prof. Dr. Aslıhan Tavil ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik eş başkanlığında, Mimarlıkta Yapı ve Yapım Teknolojileri ve Yapı ve Deprem Mühendisliği çalışma grupları öğretim elemanlarının organizasyonuyla Taşkışla’da düzenlenecektir.

ICBEST, mimarlar, tasarımcılar, inşaat mühendisleri, yapı malzemesi üreticileri, yükleniciler, araştırmacıların ve öğrencilerin bir araya gelerek Bina Kabuğu Sistemleri ve Teknolojilerini tartıştıkları ve alanın kuramsal temelinin oluşturulduğu en önemli uluslararası konferanslardan biridir. ICBEST İstanbul’da davetli konuşmacılar, paneller, özel oturumlar, paralel oturumlar ve öğrenci çalıştayları konferansın bilimsel bölümünü oluşturacaktır.

Konferans posterine bu bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

26.07.2016
CAAD Futures 2017 Konferansı
2017’de evsahipliği yapacağımız konferansın ilk çağrısı…
Tüm bilgilere konferans websitesinden ulaşabilirsiniz.

17.10.2016
ICBEST Student Design Competition: 10 Facades for the Future
’Ten Facades for the Future’ is a design competition for the facade system of the future in the pursuit of new and creative ideas. It is open worldwide to undergraduate and masters students of all building-related fields. Interdisciplinary teams are encouraged to join, while single-discipline teams or individual applications are also welcomed.

You may get detailed information from this link.

25.10.2016
LIVENARCH-V, 2017
LIVENARCH V-2017: REJECTING/REVERSING ARCHITECTURE
İlki 2001 yılında olmak üzere dört kez gerçekleştirilen “Yaşanabilir Çevreler ve Mimarlık” isimli Uluslararası Kongre, 2017 yılında 28-30 Eylül tarihleri arasında katılımcıları ile buluşuyor. Kongre daha önce olduğu gibi yine Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü tarafından Trabzon’da düzenleniyor.
Bir süre aradan sonra REJECTING/REVERSING ARCHITECTURE teması ile yeniden gündeme gelen kongre, ulusal/uluslararası düzeyde çağrılı konuşmacılar ve katılımcılar ile mimarlık ortamına yeni açılımlar kazandırmayı hedefliyor.
Kongre metni, bilim kurulu, kongre takvimi, katılım ücreti gibi bilgiler bu duyuru ile katılımcılara ulaştırılıyor. Kongre web sitesinde de çok yakında yer alacak bu çağrı tüm katılımcılara bir davet niteliğindedir.